Vi søker Account Managere og Møtebookere

Vi styrker nå vår ettermarkeds- og mediebyråavdeling og søker i den forbindelse etter nye flinke kolleger med god salgsforståelse og en genuin interesse for digital markedsføring og web. Vi søker både etter deg som er en real hunter og deg som er god med relasjon og porteføljeforvaltning. I Idium vil du kunne jobbe med nysalg, oppsalg, mersalg og porteføljeforvaltning mot våre eksisterende-, såvel som nye potensielle kunder innenfor et bredt spekter av digitale tjenester. For rette person vil det være gode karrieremuligheter og vi vil sørge for at du blir gitt muligheten til å fordype deg i dine faglige interesseområder. 

I Idium ønsker vi å gi deg en trivelig og variert arbeidsdag hvor både det sosiale, men også det faglige står i fokus. Vi stiller høye krav til hverandre og vil hjelpe deg å utvikles innen vårt fagfelt; digital markedsføring og rådgivende salg. 

Vi søker flinke kolleger til følgende to stillinger;


Account Manager

Som Account Manager på ettermarkedsavdelingen har du ansvar for et stort antall av våre eksisterende kunder. Det ligger i stillingens natur at rette vedkommende har god salgsforståelse, og er en naturlig relasjonsbygger som evner å holde flere prosesser gående samtidig. 


Sentrale arbeidsoppgaver;

  • Oppsalg og mersalg av våre web produkter og online markedsføringstjenester mot eksisterende B2B kunder. 

  • Forvalte egen kundeportefølje primært via telefon

  • Proaktivt jobbe for å forebygge churn i kundemassen

  • Workshop med både kunder og kolleger 


Møtebooker
Som møtebooker hos oss har du en nøkkelrolle i byrået. Du vil jobbe tett med selgere og salgssjef i avdelingen og i teamet. Din primære oppgave er å ha første kontakt og etablere gode relasjoner til nye potensielle kunder- hvor målet er å selge inn et møte. 

Gjennom vårt interne kompetanseprogram vil du i løpet av det første året tilegne deg all relevant kompetanse du behøver for å kunne planlegge en mediestrategi. Du vil få muligheten til å ta produktsertifiseringer, delta i salgsmøter, utarbeide markedsstrategier, og målet er at riktig person etter endt år som møtebooker, tar neste steg innad i byrået som medierådgiver. 

Sentrale oppgaver; Booke møter med nye kundeprospekter, håndering av lister og listeuttrekk og rapportering. 

Hva ser vi etter hos deg?
I en hektisk hverdag med høyt arbeidstempo er du i ditt ess, samtidig som du finner tid til å spre ditt gode humør med dine kolleger. Du er i stand til å lede deg selv, og setter lista for kvalitet på eget arbeide svært høyt. Et sterkt ønske om selvutvikling driver dine resultater fremover i takt med at du samtidig utvikler dine kunder langs veien. I enhver salgssituasjon er du opptatt av å skape vinn-vinn og du evner å kommunisere godt med alle type beslutningstakere på ulike nivåer. Når du møter utfordringer i hverdagen er du den siste som legger deg ned og veiver det hvite flagget, for som du pleier å si; "i motbakke går det bare oppover!". Du har gjennom din erfaring fra andre byråer opparbeidet deg en god kompetanse innenfor digital markedsføring, og du er i stand til å bruke denne kompetansen til å lage gode markedsplaner for dine kunder, som ser på deg som sin strategiske markedspartner. På bakgrunn av dine ambisjoner jakter du nå en ny karrieremulighet i en av bransjens mest spennende og komplette digitalbyråer - Idium.

Hva kan vi tilby deg?

  • En bratt læringskurve med god og individuell oppfølging

  • Kursing, sertifisering og egen kompetanseplan

  • Et svært godt arbeidsmiljø i en ung og dynamisk organisasjon

  • Kantineordning, massage, bedriftsidrett med mer

  • Flotte og moderne lokaler sentralt på Majorstua

  • Konkurransedyktige betingelser

 

Er du vår nye kollega? 
Da ønsker vi gjerne å prate mer med nettopp deg for å diskutere aktuell stilling og samtidig bli kjent med deg som person.

Følg søknadsprosessen ved å klikke "Søk" knappen til høyre, og send inn din søknad allerede i dag!